2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği İlanı

10 Nisan 2023 Pazartesi

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz döneminde Erasmus Değişim Programı Öğrenci  Öğrenim Hareketliliği faaliyetine yönelik öğrenci seçmek üzere  10/04/2023-01/05/2023 başvuru alınacaktır. Tüm başvurular  Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru Portalı üzerinden çevrim içi teslim alınacaktır.

Başvuru yapmadan önce, adayların portalda yer alan Giresun Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü  tarafından hazırlanmış 'Giresun Üniversitesi 2023-2024 Güz Yarıyılı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği İlanı' başlıklı ilana erişim sağlamaları ve e-devlet hesaplarını kullanarak başvurularını teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapmadan önce tüm adayların başvuru ilan metnini, başvuru takvimini, değerlendirme kriterleri ve terchiler ile ilgili yapılan bilgilendirmeyi  dikkatlice incelemesi tavsiye olunur.

Başvuru yöntemi:

Adayların başvuru yapabilmesi için 10.04. 2023 tarihihinden itibaren e-devlet sistemi üzerinden kimlik numaraları ile aşağıda yer alan link üzerinden Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru Portalı’na giriş yaparak Giresun  Üniversitesi tarafından oluşturulan ilan sayfasına giriş yapmaları ve başvuru işlemlerini ilan metninde belirtilen tarih aralıklarını dikkate alarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
 Erasmus Başvuru (ua.gov.tr)

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz