2019–2020 Eğitim-Öğretim Yılı “Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği” Yerleştirme Sonuçları

20 Aralık 2019 Cuma

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları kapsamında, 7 Ekim 2019-6 Aralık 2019 tarihleri arasında Erasmus Öğrenci Staj İlanı sonucunda başvuru yapan öğrencilerimize 10 Aralık 2019 Salı günü Saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılan yabancı dil sınavı sonucu ve akademik not ortalamasının ortalama puan durumuna göre başarılı olan öğrencilerimizin sonuçları için tıklayınız.

Hibenin verimli kullanılabilmesi açısından Programdan faydalanmaya hak kazanan öğrencilerden hakkından feragat etmek isteyenlerin en geç 2 Mart 2020 Pazartesi gününe kadar Erasmus Ofisine feragat dilekçesi vermeleri gerekmektedir. Bu süre haricinde feragat bildiriminde bulunulması durumunda, daha sonraki herhangi bir Erasmus hareketliliği başvurusunda “-10 puan” düşürülecektir.

Feragat eden öğrenciler yerine Yedek olarak belirlenen adaylar gitmeye hak kazanacaktır.

Sonuçlara itiraz etmek isteyen öğrenciler 27 Aralık 2019 Cuma gününe kadar dilekçe ile Koordinatörlüğümüze başvurabilir.

2019–2020 Eğitim-Öğretim Yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları kapsamında seçilen öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Katılım zorunludur*. Toplantı yeri ve zamanı daha sonra Erasmus web sitesinden duyurulacaktır.

Başvuru yapan öğrencilerimize duyurulur.

*Hareketliliğe seçilen öğrenciler için: Yükseköğretim kurumu tarafından hareketlilikle ilgili olarak düzenlenen toplantılara/eğitimlere mazeretsiz katılmama durumunda öğrencinin Erasmus’a tekrar başvurması halinde “-5 puan” uygulamasında bulunulur.