Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği İkili Anlaşma Listesi ve Kontenjanlar

19 Ekim 2020 Pazartesi

Üniversitemizin Erasmus+ programı kapsamında  Avrupa'da bulunan çeşitli üniversitelerle imzalamış olduğu olduğu ikili anlaşma  ve kontenjanlar güncellenmiştir.
Güncellenmiş liste ve kontenjanlara ulaşmak için tıklayınız
Not: Tabloda yer alan kontenjanlar Üniversitemiz tarafından Erasmus programı kapsamında yurtdışına gönderilecek öğrencilerin kesin sayısını belirtmemektedir. Söz konusu kontenjanlar Erasmus programı kapsamında  değişime katılabilecek azami öğrenci sayısını ve Erasmus programına seçilmiş öğrencilerin tercih edebilecekleri Üniversiteleri göstermek amacıyla hazırlanmıştır. Koordinatörlüğümüz her ilan dönemi için Erasmus faaliyetine kaç öğrenci katılabileceğini bütçe imkanları doğrultusunda planlamakta ve ilan metinlerinde bu sayıları ayrıca duyurmaktadır.