HİBE ÖDEMESİ - Staj ve Öğrenim Hareketliliği Kazanan Adaylara

14 Ocak 2022 Cuma

Değerli Öğrencilerimiz,
Faaliyet öncesi hibenizin hesabınıza aktarılabilmesi için vize, hibe sözleşmesi, learning agreement vs. gibi belgelerinizin eksiksiz olarak koordinatörlüğümüz öğrenci işlerinden sorumlu personelimize iletilmesi gerekir.
Daha sonra hibe işlemleri için aşağıdaki evrakları e-posta ile erasmus@giresun.edu.tr adresine iletmeniz rica olunur.

Gönderilen evraklar kontrol edilir, hibeleriniz faaliyet öncesi aldığınız kabul mektuplarına göre hesaplanır ve hibenizin %80'i  ilettiğiniz banka hesabına yatırılır.
Hibeniz bütün belgeleri teslim ettikten sonra en fazla 30  gün içinde hesabınıza aktarılır. Bu süre giden öğrenciler için hızlandırılabilir.

Kalan ödemeniz için ise; faaliyet bitişi teslim ettiğiniz evraklar kontrol edilir, katılım belgenize göre  hibeniz  tekrar hesaplanır ve kalan % 20'lik ödemeniz hesabınıza aktarılır.

Staj veya Öğrenim Hareketliliği gidiş öncesi hibe almak için teslim edilmesi gereken evraklar:
Kabul mektubu
Vize / Pasaport fotokopisi
Ziraat bankası Euro Hesabı IBAN bilgisi (sadece ziraat bankası EURO hesabı olmalıdır)
TC numaranız
Dilekçe (T.C. No, Iban no, ad soyad, tarih mutlaka bulunmalıdır
, Erasmus hareketliliği için hibenin hesabınıza aktarılması talep edilmelidir)

Ödeme işlemleri için sorularınızı erasmus@giresun.edu.tr adresinden ulaştırabilirsiniz.