Öğrenci Staj ve Öğrenim Hareketliliklerinin durdurulması hakkında

25 Mart 2020 Çarşamba

Dünyada ve ülkemizde yaşanan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13 Mart 2020 tarihli (https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/coronavirus_bilgilendirme_1.aspx) duyurusunun 4. Maddesi kapsamında ikinci bir duyuruya kadar tüm akademik değişim programlarının durdurulması ve  öğrenci/personel seçilse dahi hareketliliklere katılamayacakları için yeni ilana çıkılmaması yönünde karar alınmıştır.

Yükseköğretim Kurulunun ilgili kararı uyarınca Koordinatörlüğümüz;

• 2019-2020 öğretim yılında staj faaliyetinde yararlanmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizin staj faaliyetlerinin ikinci bir duyuruya kadar askıya alınması

• 4 Mart tarihinde ilan edilen Seven Doors to Europe projesi kapsamında Staj faaliyeti için öğrenci seçiminin durdurulması

• 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi için öğrenim harekeliliği öğrenci seçim ilanına çıkılmaması yönünde karar almıştır.

Bu hassas süreç içerisinde gerekli duyurular ve önlemler Koordinatörlüğümüzce siz öğrencilerimizle paylaşılmaya devam edilecektir.

Giresun Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü